FAQ

Hoeveel passagiers kan de bus maximaal vervoeren?

Eén kantoorbus kan een 25-tal werknemers van jouw bedrijf vervoeren.

 

Kan ik een exclusieve bus regelen voor mijn bedrijf?

Dat kan zeker! Je kan eerst enkele maanden testen wat de meerwaarde van de kantoorbus is voor jouw bedrijf. Nadien kan je een engagement aangaan voor een langere periode.

Is een kantoorbus wel goed voor het klimaat?

Absoluut, want een volle kantoorbus heeft slechts een CO2-uitstoot van één zesde van alle personenwagens die zouden moeten ingezet worden om de passagiers tot aan hun werk te brengen. Samen naar het werk pendelen is dus niet alleen een stuk aangenamer voor jezelf, ook het klimaat geniet hier mee van!

Is een kantoorbus geen prijzig alternatief voor de bestaande mobiliteitsoplossingen?

Met een kantoorbus bespaar je op het verbruik van bedrijfswagens, heb je minder parkeerplaatsen nodig en is er minder absenteïsme dat gerelateerd is aan stress. Bovendien is een kantoorbus 120% fiscaal aftrekbaar voor het bedrijf, én kan je de bus voorzien van je eigen huisstijl. Een kostbare marketingtroef! 

Hoe worden de bussen overdag ingezet, tussen de heen- en terugrit?

De bussen kunnen door de bedrijven ingezet worden als mobiele vergaderzaal, extra kantoorruimte, voor groepsverplaatsingen,… Tussen de heen- en terugrit, kan je de bus voor van alles en nog wat gebruiken!

Wat als mijn bedrijf minder dan 25 potentiële gebruikers heeft?

Als je bedrijf niet voldoende gebruikers heeft om een volledige kantoorbus in te zetten, kan je met bedrijven in de nabijheid te bespreken of een samenwerking mogelijk is. Op die manier kunnen meteen meerdere bedrijven genieten van de voordelen van een kantoorbus.