Privacybeleid

 

Kantoorbus is een onderdeel van FBAA (BELGISCHE FEDERATIE VAN AUTOCAR EN AUTOBUS ONDERNEMERS)

Verwerkingsverantwoordelijke:
BELGISCHE FEDERATIE VAN AUTOCAR EN AUTOBUS ONDERNEMERS
privacy@fbaa.be
Dobbelenberg, Metrologielaan 8
1130 Haren
BTW: BE 0406 487 804
RPR: Brussel, Nederlandstalig

1. ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

Kantoorbus stelt uw interesse in haar activiteiten en uw bezoek aan haar website op prijs. Wij vinden het belangrijk dat u zich niet onzeker voelt bij het bezoeken van onze website en willen ervoor zorgen dat het duidelijk is wat er gebeurt met de persoonlijke gegevens die u aan ons ter beschikking stelt. Uw persoonlijke gegevens, inclusief uw e-mail adres, zullen als volgt worden gebruikt:

informatie die u ons geeft, met als doel informatie van ons te verkrijgen, slaan we op om uw informatieaanvraag te kunnen uitvoeren. Deze informatie wordt niet langer bewaard dan nodig.informatie die u ons geeft in het kader van een sollicitatie, slaan we op en behandelen we met dat doel voor ogen met uiterste zorgvuldigheid. Deze informatie wordt niet langer bewaard dan nodig. De opgeslagen informatie zullen we ook aanwenden om via bezoekersanalyses onze website verder te optimaliseren. Slechts wanneer u Kantoorbus op uitdrukkelijke wijze toestemming daartoe verleent, worden uw persoonsgegevens verwerkt voor direct marketingdoeleinden. U kan zich te allen tijde kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden. U richt daartoe een eenvoudig verzoek tot bovenstaande contactpersoon.We zullen uw persoonlijke informatie niet ter beschikking stellen van of verkopen aan derden, die geen onderdeel of directe partner van Kantoorbus zijn.

Onze website bevat links naar niet-Kantoorbus websites. Kantoorbus is niet verantwoordelijk voor de manier waarop in deze websites met de persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016 (hierna kortweg ‘AVG’) legt de natuurlijke persoon of de rechtspersoon die het doel van en de middelen voor de verwerking van persoonsgegevens vaststelt (de verwerkingsverantwoordelijke), de verplichting op de natuurlijke personen wiens persoonsgegevens worden verwerkt (de betrokkenen), te informeren.

Uw rechten

Als bezoeker heeft u recht op inzage en toegang, recht op verbetering, wissing en beperking, recht van bezwaar, recht op het intrekken van toestemming, recht op overdraagbaarheid. Neem in dat geval contact op via bovenstaande contactgegevens.

De verwerking van persoonsgegevens door Kantoorbus gebeurt niet op basis van geautomatiseerde beslissingen, met andere woorden niet zonder enige menselijke tussenkomst.

Kantoorbus doet niet aan profiling op basis van de beschikbare persoonsgegevens.

Klachten

Indien u meent dat uw rechten als betrokkene worden geschaad bij de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, e-mail: commission@privacycommission.be, tel. +32 (0)2 274 48 00, fax +32 (0)2 274 48 35. 


2. VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK

Het bezoeken, doorbladeren en bekijken van deze website valt onder onze gebruiksvoorwaarden en onder alle toepasselijke wetten. Door deze website te bezoeken, te doorbladeren en te bekijken, aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden, zoals hieronder beschreven, zonder beperking of uitsluiting.

Auteursrecht

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten berusten bij Kantoorbus, haar klanten en haar partners. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de website (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto’s en geluid) mag, tenzij anders is aangegeven, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Kantoorbus. Wijzigingen op de inhoud van de site zijn verboden. Delen van de site bevatten illustraties die uitdrukkelijk onder het auteursrecht van de klanten vallen.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie, die op deze website getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Links naar andere websites worden als service aangeboden en het betekent niet dat Kantoorbus verantwoordelijk is voor de inhoud van deze websites. Bovendien is het uw eigen verantwoordelijkheid te controleren of deze websites vrij zijn van virussen en andere zaken met een schadelijk karakter. Informatie op onze website kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting.

Opmerkingen, vragen en suggesties

Kantoorbus wenst geen vertrouwelijke of voorbehouden informatie te ontvangen via deze website. Alle door u aan ons verstrekte informatie (suggesties, ideeën en overige) zal worden beschouwd als niet-vertrouwelijk en openbaar (uitgezonderd zoals beschreven in punt 1. met betrekking tot de bescherming van de persoonlijke levenssfeer). Door Kantoorbus materiaal te sturen, geeft u aan Kantoorbus het onbeperkte en onherroepbare recht deze informatie te gebruiken, te vertonen, te wijzigen, te verwerken en te verspreiden en deze informatie rechtelijk te registreren. Tevens kan Kantoorbus de ideeën en technieken vrij toepassen die u ons laat toekomen. Kantoorbus heeft deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Kantoorbus houdt zich aanbevolen voor suggesties of commentaar. Indien bezwaar bestaat tegen bepaalde teksten of afbeeldingen, kan dat ook kenbaar worden gemaakt.

Rechtspraak

Het staat Kantoorbus vrij op elk moment de gebruiksvoorwaarden te wijzigen door die opnieuw op deze website te publiceren. De gebruiksvoorwaarden zijn conform de Belgische rechtspraak en de geschillen zullen beslecht worden conform diezelfde rechtspraak. In het geval dat een onderdeel van deze gebruiksvoorwaarden door een rechtbank met toepasselijke jurisdictie ongeldig of onuitvoerbaar zal worden verklaard, zal het betreffende deel van de gebruiksvoorwaarden als vervallen beschouwd worden, terwijl de resterende bepalingen van deze gebruiksvoorwaarden in volle geldigheid en werking van kracht zullen blijven.